Για το Σπίτι των Γυναικών

Ας λάβουμε μέρος στην Έκθεση φωτογραφίας:

«Η Γυναίκα στα Χρόνια της Κρίσης…»

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής

2016-01-06 02 image01Στο πλαίσιο του 1ου μονοήμερου φεστιβάλ αλληλέγγυας οικονομικής ενίσχυσης, για να λειτουργήσει το «Σπίτι των Γυναικών», στην Αθήνα, διοργανώνεται Έκθεση Φωτογραφίας, σε ηλεκτρονική και πραγματική μορφή, με θέμα: «Η Γυναίκα στα Χρόνια της Κρίσης…». Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. (Ρήγα Παλαμήδου 2, Σταθμός Μετρό Μοναστηράκι, Πλατεία Ψυρρή, πίσω από την εκκλησία Αγ. Αναργύρων)

Οι ενδιαφερόμενες/οι για την ηλεκτρονική έκθεση, που θα προβληθεί στη διάρκεια του Φεστιβάλ, και διαδικτυακά, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους στα τρία e-mails: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., με την προσθήκη, κάτω αριστερά από τη φωτό, μιας σύντομης αναφοράς στο περιεχόμενό της, τίτλο, ημερομηνία λήψης, αν υπάρχει, και ονοματεπώνυμο της/του δημιουργού.

Όσες/οι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και στην πραγματική έκθεση, που θα στηθεί  στο φουαγιέ του Εμπρός, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν την αίτηση συμμετοχής, που ακολουθεί. Η φωτογραφία, που θα επιλέξει η/ο κάθε ενδιαφερόμενη/ος να στείλει, θα είναι σε πλαίσιο μεγέθους Α3, πλαστικοποιημένη, με ματ πλαστικοποίηση, και την προσθήκη, μέσα στο πλαίσιο, κάτω αριστερά από τη φωτό, μιας σύντομης αναφοράς στο περιεχόμενό της, τίτλο, ημερομηνία λήψης, αν υπάρχει, και ονοματεπώνυμο της/του δημιουργού. Η φωτογραφία θα σταλεί, ταχυδρομικά, στη Σόνια Μητραλιά, Ιωάννου Χρυσοστόμου 46, Νέα Σμύρνη, Αθήνα, τ.κ. 17122. Τηλ. 210-9420681 ή 6932285118.  Σε περίπτωση που κάποια/ος προτιμά να δώσει τη φωτογραφία της/του, ιδιοχείρως, ας επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ίδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Dead Line παραλαβής της φωτογραφίας,

23 Ιανουαρίου 2016

ΦΟΡΜΑ Συμμετοχής

 
Ονοματεπώνυμο
Ιδιότητα
Email, fb, site
Τηλέφωνο/α επικοινωνίας

Περιεχόμενο  φωτογραφίας, τίτλος, ημερομηνία λήψης

Προώθησε, αν θέλεις, το προσκλητήριο κάλεσμα:

https://www.facebook.com/events/155953168106113/ σε ανθρώπους που γνωρίζεις ότι θα ενδιαφέρονταν, γιατί έχουν κάτι να πουν με το φακό τους, σε σχέση με το θέμα, και θέλουν να το μοιραστούν μαζί μας!....

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

2016-01-06 03 empros